CASA VALEA CERNEI

Bine ati venit in oaza noastra de liniste!

Va punem la dispozitie oaza noastra de liniste. Departe de vacarmul orasului, ferita de aglomeratia si agitatia urbana, pe malul raului Cerna, se gaseste locatia noastra. Numele este sugestiv pentru fi usor de reperat de catre toti cei care cauta odihna, relaxare, timp de calitate petrecut in natura si in compania celor dragi.

Scopul nostru este de a oferi oaspetilor un loc modern si curat, cu un design atractiv. Camerele sunt primitoare si suficient de incapatoare pentru cei care aleg sa calatoreasca singuri sau in compania unor persoane dragi.

Peisajul fermecator al muntelui poate fi admirat de la fereastra oricarei incaperi pe care alegeti sa o inchiriati. De asemenea, va oferim posibilitatea de a inchiria intreaga locatie.

Dincolo de cazare, ne propunem sa va oferim o experienta culinara cat mai placuta, mizand pe ingrediente gustoase si sanatoase. Pe langa mancarea pregatita cu drag de noi, puteti alege varianta de a va prepara un gratar delicios sau de a folosi bucataria pe care v-o punem la dispozitie.

Totodata, va mentionam ca intentionam sa extindem facilitatile. In curand, oaspetii nostri se vor putea bucura de o masa de tenis, o tabla de Darts si un loc de joaca pentru copii modern si atractiv.

CASA VALEA CERNEI

Facilitati

Serviciu zilnic de menaj gratuit

Loc amenajat pentru gratar

Bucatarie comuna

Parcare gratuita

WiFi in intreaga pensiune

Sezlonguri pentru relaxare

CASA VALEA CERNEI

Descoperiti Casa Valea Cernei!

„Desi am stat doar o noapte, a fost de ajuns sa ne faca sa revenim si alta data. Gazde minunate, peisaj mirific, mancare foarte buna.”

Marlen Gheorghe

„O locatie excelenta din toate punctele de vedere. Multumim gazdelor pentru ospitalitate! Vom reveni cu prima ocazie.”

Stefan Ionica

Bucurati-va de o vacanta perfecta pe Valea Cernei!

Daca vreti sa rezervati o camera sau intreaga locatie, puteti folosi butonul de mai jos.
CONTACT