CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

Testimoniale

„Am fost la Casa Valea Cernei. M-am simtit excelent. Este ca in Rai. Liniste… calmitate, oameni faini. Mi-a placut sa stau pe malul apei si sa citesc.”

Pipereanu Tania
„Desi am stat doar o noapte, a fost de ajuns sa ne faca sa revenim si alta data. Gazde minunate, peisaj mirific, mancare foarte buna.”
Marlen Gheorghe
„Bun gust, curatenie, intimitate, amabilitate si o adevarata echipa, toate acestea incadrate intr-un tablou superb cu care natura nu inceteaza niciodata sa ne surprinda!”
Lorena Mihaela

„Locatie superba, curata, peisaj de vis si gazdele super ospitaliere si cu mult bun simt. Recomand cu drag. Multumim pt. gazduire si vom reveni cu drag.”

Stefania Ghighici
„Fffff frumos! Totul este la superlativ! Cazare, mancare, peisaj, iar gazdele sunt oameni deosebiti! Vom reveni cu drag! Multumim oameni dragi!”
Paul Gogoseanu
„O locatie excelenta din toate punctele de vedere. Multumim gazdelor pentru ospitalitate! Vom reveni cu prima ocazie.”
Stefan Ionica
„Un loc linistit, o oaza de aer curat, susurul Cernei la 2 pasi la propriu, pensiunea cu mult bun gust, foarte curata, mancarea delicioasa iar oamenii, gazdele, sunt cei care sfintesc locul acela, oameni primitori, ospitalieri si calzi, intr-un cuvant, mi-a placut totul. Este o pensiune unde vom reveni cu drag!”

Radu Andrei

„Locatie excelenta, pe malul Cernei intr-un peisaj de vis, liniste, curatenie, totul amenajat cu mult bun gust. Gazdele ospitaliere. Un loc unde te poti relaxa si odihni. Cu siguranta vom reveni.”
Alina Albina

„O locatie deosebita , foarte frumos si curat totul, gazdele extraordinar de primitoare si dragute, mancare extraordinar de buna, peisajul frumos, locatia este o oaza de liniste”

Teodora Ghimpu
„Locatie superba, gazde primitoare si peisaje de vis. Povestile despre oamenii muntelui si felul cum va vor fi spuse de catre gazde sunt incluse in pret. Atunci cind vreti sa opriti timpul si sa va incarcati cu energie mergeti la Casa Valea Cernei si nu o sa va para rau. Vom reveni cu mult drag!”
Elena Bardinici

„Un loc superb.Totul este minunat de la locatie, priveliste, gazde pana la camera, sala de mese etc. Atentia la detalii si-a spus cuvantul. Recomand.”

Anca Alexandra
„Am fost la inceputul verii, este splendid, totul . Incercam sa mai mergem si acum la sf. de toamna, sa vedem peisajul . Multa sanatate si tot ce-si doresc gazdelor!”
Mircica Neiculescu
„Am petrecut un sfârșit de săptămână minunat. Peisajul este foarte frumos, râul Cerna trece pe lângă pensiune. Pensiunea este îngrijită și aranjată cu bun gust. Gazdele sunt deosebit de primitoare și amabile, iar mâncarea este delicioasă și din belșug. Recomand Casa Valea Cernei.”
Cristina Stana